Ilgın Göstere Şehit Nihat Balkı İlkokulu


Vizyon: Her zaman daha iyisini yapabilecek, gelecekte ülkemizi gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz onurlu, saygılı, başarılı nesiller yetiştirmek yegane hedefimizdir.

Misyon: Öğrencilerimize her şeyin en iyisini vererek, onları hak ettikleri yerlere getirmek, hepsi birer gül fidanı olan çocuklarımızın gelecekte başarılı olmaları için elimizden geleni yaparak; onları Türkiye Cumhuriyeti´nin ahlaklı, zeki ve içi vatan - millet sevgisi dolu birer birey olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir.

Başarılar: 0

Saatler: Başlama Saati:09:00 Bitiş Saati: 14:20
Isınma: Kalorifer + Soba
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Basketbol, Voleybol ve Futbol sahası mevcut olup bu alanlar da çeşitli sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda öğrencilerimizin faydalanabileceği KODLAMA ve AKIL ZEKA OYUNLARI sınıfı mevcut olup bu sınıfta Öğrencilerimiz Twin Kodlama Setleri ile kodlamaya giriş eğitimlerini alıp otonom araba, gol sayacı, park sensörü, çizgi izleyen robot vb robotik çalışmalar yapabildiği gibi satranç, pentago, qbitz, tangram, mangala, dokuztaş, yapboz vb. akıl ve zeka oyunlarını oynayabilmektedir. Ayrıca sınıfımızda 300 kitaptan oluşan bir mini kütüphane ile birlikte okuma köşesi bulunmakta olup öğrencilerimiz burada bilimsel kitaplar, tarihi kitaplar, TÜBİTAK setleri, hikaye ve masal kitapları okumaktadır. Bu bölümde bulunan bilgisayar ile öğrencilerimiz aktif olarak internete girebilmekte, araştırmalar yapmakta, kodlama işlemlerini yapmaktadır.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 332 897 62 01

Belgegeçer - (332) 897 6201

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gosteresnbio.meb.k12.tr

Adres - Göstere Mahallesi 123017 Sokak No 3 Ilgın/ KONYA

Öğretmen :2
Öğrenci :18
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf(1-2-3-4)

Yerleşim Yeri - Göstere Mahallesi 123017 Sokak No:3 - Ilgın / KONYA

Adres - Göstere Mahallesi 123017 Sokak No 3 Ilgın/ KONYA

Ulaşım Göstere Mahallesi; Ilgın - Beyşehir yolu üzerinde olup, kendine ait dolmuşları bulunmamaktadır. Çiğil, Balkı, Doğanhisar dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmekte olup, şahsi araçlarla okula geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 11 km